صفحه اصلی طرز تهیه ‏کباب چنجه

طرز تهیه ‏کباب چنجه

طرز تهیه ‏کباب چنجه

 

فروشگاه اینترنتی 5040-مطالب مفید و کاربردی-غذا ها-کباب ها-کباب چنجه

 

 

 

  مواد لازم مقدار
1

‏گوشت

١ ‏کیلو
2

روغن زیتون    

١ ‏استکان سرخالی
3

‏فلفل سبز یا کبابی  

به مقدار لازم    
4

پیاز  

٣ ‏عدد بزرگ
5

‏نمک و فلفل       

به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه

  1. گوشتها را داخل مخلوط پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون به مدت 3 الی 4 ‏ساعت خوابانده تا کاملا ترد و نرم شود سپس آنها را به سیخ کشیده و لابه لای آنها فلفل کبابی قرار می دهیم و روی منقل یا اجاق کباب می کنیم. برای این نوع کباب ‏بهتر است از گوشت راسته یا ران گوسفند استفاده شود. 


نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور