کد خبر : 93110701
منبع : باشگاه خبرنگاران
تاریخ : 7 بهمن 1393
محمد رضا اعتمادی متخصص خونشناسی و سرطان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: عوامل مختلفی میتوانند موجب بروز کم خونی شوند که عوامل غذایی مهمترین این عوامل هستند.
وی گفت: مصرف برخی از داروها از جمله داروهایی که برای درمان روماتیسم مورد استفاده قرار میگیرند، ابتلا به بیماریهای خود ایمنی نظیر لوپوس، برخی از روشهای درمانی مانند پرتو درمانی و شیمی درمانی، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و سمی همچنین عوامل عفونی نیز از مهمترین عوامل بروز کم خونی هستند.
اعتمادی تاکید کرد: مطالعات نشان میدهد که در چند سال اخیر موارد کم خونی در کودکان به دلایلی همچون عادات نامناسب غذایی و بروز برخی از بیماریها بیشتر از افراد بزرگسال افزایش یافته است.
وی یادآور شد: اغلب کودکان رژیم غذایی حاوی آهن کافی مصرف نمیکنند که این موضوع خود موجب افزایش ابتلا به کم خونی در کودکان می شود.
اعتمادی گفت: گوشت گاو، صدفهای خوراکی، اسفناج، عدس، سیبزمینی و تخم آفتابگردان حاوی منابع غنی آهن هستند.
وی خاطر نشان کرد: بروز عفونتهای ویروسی در کودکان نیز از دیگر دلایل بروز کم خونی در بین افراد کم سن و سال است.
استفاده از مطالب سايت 5040 فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
نظر کاربران