صفحه اصلی اخبار
اخبار 5040
۳۰ دي ۱۳۹۳

انار کاهش دهنده قند و چربی خون

انار کاهش دهنده قند و چربی خون

یک کارشناس طب سنتی گفت: انار کاهش دهنده قند خون و چربی خون و تنظم کننده دیابت است.

کدخبر:93103003

منبع:تسنیم

تاریخ:93/10/30

 

 

 

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، سیدجواد علوی درباره تدابیر غذایی بیماران دیابتی گفت: از دیدگاه طب سنتی غذاهایی با طبع گرم، چرب و شیرین سبب افزایش تولید صفرا در بدن می‌گردد که این مسئله در بیماران دیابتی که غلبه صفرا دارند مخاطره‌آمیز است. 

به گفته وی افراد دیابتی بهتر است از غذاهای سریع‌الهضم مانند گوشت جوجه مرغ یا جوجه خروس، گوشت بره جوان که با زرشک، سرکه، آبغوره یا آبلیمو مخلوط شده باشد استفاده کنند.

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: بهتر است این بیماران از مرباهایی مثل مربای بالنگ و شربت‌هایی مانند شربت آبلیمو، انار و سکنجبین استفاده کنند. 

علوی در ادامه اضافه کرد: بالنگ لطیف کننده و تسویه کننده خون از صفرا و مانع ریختن صفرا به معده می‌گردد که در تقویت معده، کبد و تسکین حرارت آنها و برطرف شدن تشنگی نقش عمده‌ای برعهده دارد. 

وی اظهارداشت: زرشک قاطع صفرا و مُسکن تشنگی و کاهش دهنده حرارت معده و کبد است و از این رو برای بیماران دیابتی که با غلبه صفرا مواجه هستند مفید است. 

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: آبلیموی تازه؛ جوشش خون و صفرا را فرو می‌نشاند و مقوی معده و کبد از نوع گرم است. همچنین، انار ملس مُسکن جوشش خون و کاهش دهنده صفراست و شربت آن با شکر مقوی معده است. همچنین، سکنجبین برطرف کننده تشنگی، مقوی معده و قاطع صفرای بیماران دیابتی است. 

از منظر طب جدید انار کاهش دهنده قند خون، تنظیم کننده چربی خون و ضد فشار خون بالا در افراد دیابتی است و اثرات ضد دیابتی و کاهش دهنده کلسترول خون در افراد دیابتی با مصرف لیموترش بسیار دیده شده است. همچنین، در برخی از مطالعات طب جدید اثرات کاهش دهنده قند خون ناشی از مصرف زرشک نیز بیان شده است. 


نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور