صفحه اصلی اخبار
اخبار 5040
۲۲ دي ۱۳۹۳

کاهش بیماری های مزمن با مصرف برخی تنقلات

کاهش بیماری های مزمن با مصرف برخی تنقلات

وجود مواد مغذی موجود در برخی تنقلات باعث کاهش بیماریهایی از جمله بیماری های قلبی ، کلسترول وفشار خون بالا می شود .
کد خبر 93102206
 
منبع : باشگاه خبرنگاران
 
تاریخ : 22 دی 1393
 
 
 
 
 
 
متخصص تغذیه عماد معصومی در این باره گفت : برخی از تنقلات حاوی مواد مغذی هستند که مصرف آنها خطر بسیاری از بیماری‌ها را کاهش داده و بسیاری از تنظیمات و عملکردهای بدن را بهبود می‌بخشد.
 
 
ایشان گفت : مصرف برخی از تنقلات، می‌تواند خطر بیماری‌های مزمن و غیرواگیر نظیر بیماری‌های قلبی و عروقی و کلسترول و فشارخون بالا را کاهش دهد.
 
 
وی ، با بیان اینکه تنقلاتی از جمله گردو ، پسته ، بادام ، بادام‌زمینی ، آجیل ، فندق و برخی دیگر از مغزها تأثیرات خوبی در کاهش خطر بیماری‌های مزمن و عفونی دارند ، تأکید کرد : این گروه  از مواد حاوی مقادیر بالایی از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از ریزمغذی‌ها و مواد معدنی هستند.
 
 
این متخصص در ادامه گفت : تنقلاتی همچون آجیل، فندق، بادام، گردو، بادام، پسته و بادام‌زمینی می‌توانند تأثیرات مفیدی بر روی سیستم ایمنی بدن داشته باشند.
 
 
معصومی اظهار داشت : بسیاری از مشکلات استخوانی و مفصلی و التهابات بدن نیز با مصرف مواد مغذی فوق از جمله گردو و آجیل برطرف می‌شود.

نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور