کدخبر:93101809
منبع:باشگاه خبرنگاران
تاریخ:93/10/18
رقیه دژاگاه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در رابطه با آداب بردن انواع خوراکیها در سفر عنوان کرد: برای اینکه سفر سالمی داشته باشیم باید به چند نکته مهم توجه کنیم. که شامل این موارد است، از بردن شیرینیهای خامهای و کرمدار و انواع میوهها و سبزیها پرهیز کنیم که به علت حرارت ترکیبات موجود در آن تغییر کرده و باعث مسمومیت میگردد.
و اگر میخواهید میوه ببرید به تعداد افراد برده تا در طول مسیر تمام گردد.
وی در ادامه اضافه کرد: لبنیاتها را با خود نبرید این خوراکی به حرارت حساس و به سرعت تغییر مزه میدهد.
دژاگاه اضافه کرد: برای این که سفر مناسبی داشته باشید باید همراه خود آب جوش و آب خنک ، یک بطری آب میوه، کمی آجیل و دیگر تنقلات سالم، نبات، نان لواش و تافتون و اگر میخواهید کنسرو ببرید باید دور از حرارت قرار گیرد.
نظر کاربران