کدخبر:93101616
منبع:خبرگزاری مهر
تاریخ:93/10/16
محمد رضا صائینی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره ارتقای کیفی نان اضافه کرد: توجه به سلامت نان سبب ارتقای سلامت مردم می گردد.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت برای کیفیت بخشی نان نظارت و بازرسی محسوس و نامحسوس خود از نانوایی ها را در دستور کار خود دارد و بر تدوام این نظارتها بسیار تاکید دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اظهارداشت: استفاده نانوایان ار جوش شیرین و نمک زیاد در نان سبب عدم جذب کلسیم، آهن و فسفر می شود و نانوایان نباید از جوش شیرین استفاده کنند چرا که به سلامت مردم لطمه وارد می کنند.
صائینی با اشاره به اینکه در استان زنجان هزار و ۲۸۸ نانوایی فعالیت می کنند تاکید کرد: در این میان از شروع سالجاری تاکنون از هزار و ۴۰۰ نانوایی نمونه برداری انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: از این تعداد ۱۸۰ نانوایی بالا بوده و همچنین به علت استفاده از جوش شیرین و افزودنی های دیگرآنالیز می کنیم و با متخلفین برخورد جدی صورت می گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: در این زمینه همچنین پرونده ۲۴۰ نانوایی به تعزیرات حکومتی ارسال شده تا کار خود را اصلاح کنند.
صائینی اضافه کرد:مصرف نان در بین مردم سالانه ۳۰۰ گرم است بنابراین در سلامت مردم بسیار تاثیر گذار است.
وی متذکرگردید: اگر پخت نان درست و اصولی و بهداشتی باشد دیگر پرت نمی گردد بنابراین نانوایان نسبت به پخت درست و بهداشتی نان تاکید جدی داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اظهارداشت: امروز نانوایان باید با وجدان نسبت به پخت نان اقدام کنند چرا که اینها در سلامتی مردم نقس مثمر ثمری دارند.
استفاده از مطالب سايت 5040 فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
نظر کاربران