کد خبر:93101403
منبع:ایسنا
تاریخ:93/10/104
محسن سلیمی فر در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، بیان داشت: از مصرف نوشابههایی که مواد اسیدی دارند، به شدت اجتناب نمایید، چرا که باعث می گردد برداشت از استخوان و پوکی با سرعت بیشتری صورت پذیرد.
وی خاطر نشان کرد: غذاهای گوشتی و کافئین دفع کلسیم از طریق ادرار را زیاد مینماید.
سلیمی فر در ادامه اضافه کرد: علاوه بر آن مصرف ویتامین D به تنهایی برای پیشگیری از پوکی استخوان در زنان یائسه کافی نیست و باید با مصرف کلسیم همراه باشد.
این پزشک متذکر گردید: در افراد سالمند به علت آن که جذب ویتامین D از روده کاهش مییابد و ویتامین D در پوست بدن آنها نیز کمتر ساخته میشود، میزان جذب کلسیم کاهش و استعداد ابتلا به پوکی استخوان افزایش مییابد.
سلیمی فر نیاز یک فرد تاسن 18 سالگی به ویتامین D را 300 واحد اعلام کرد و توضیح داد: میزان ویتامین D مورد نیاز در سنین 18 تا 50 سالگی، 400 واحد در روز و در افراد مسن یا افراد دارای بیماریهای زمینهای شدید یک هزار واحد در روز یا بیشتر است.
این پزشک تاکید کرد: برای پیشگیری از پوکی استخوان در دوران یائسگی، علاوه بر ویتامین D ، مصرف کلسیم هم توصیه می گردد.
وی گفت: ویتامین D، نوعی ویتامین محلول در چربی است که به آرامی وارد بدن میگردد و مصرف زیاد و بدون تجویز پزشک آن ممکن است باعث مسمومیت گردد.
استفاده از مطالب سايت 5040 فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
نظر کاربران