صفحه اصلی اخبار
اخبار 5040
۱۴ دي ۱۳۹۳

سرخ کردن غذا با استفاده از روغن کم

سرخ کردن غذا با استفاده از روغن کم

درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد،ولی اگر به روش درست تهیه گردد، این غذا هم می‌تواند به فهرست غذاهای سالم وارد شود. هر چند که این نوع غذا باید کم مصرف شود.

کدخبر:93101405

منبع:عصرایران

تاریخ:93/10/14

 

 

 

هنگامی که یک غذای سرخ شده سالم و عالی را مزه می‌کنیم، اولین چیزی که به زبان می‌آوریم این است: «اصلا چرب نیست!» 

درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد،ولی اگر به شیوه مناسب تهیه گردد، این غذا هم می‌تواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گه گاهی خورده گردد.

روغن را تمیز نگه دارید
در صورت وجود ته مانده‌های غذا در روغن، سریع می‌سوزد.

این امر سبب بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن می‌گردد، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.

پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنید
غلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد می‌کند. ولی اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود سبب جذب روغن بیشتری می‌گردد. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده گردد، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد سبب جذب روغن خواهد گردید. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش می‌دهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمی‌گردد ولی افزودن کمی نوشیدنی‌های گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن می‌گردد.

دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شود
در صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.


نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور