صفحه اصلی اخبار
اخبار 5040
۱۳ دي ۱۳۹۳

طرز استفاده صحیح از روغن زیتون

طرز استفاده صحیح از روغن زیتون

حرارت دادن روغن زیتون باعث تولید مواد شیمیایی سمی می‌ گردد که برای بدن خطرناک هستند.
کد خبر:93101308
منبع: همشهری
تاریخ:93/10/13
 
 
 
 
 
 
 
کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که حرارت دادن روغن زیتون باعث تولید مواد شیمیایی سمی می‌ گردد که برای بدن خطرناک هستند.

به گزارش ايسنا، روغن زیتون ماده مغذی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که سطحکلسترول خون را کاهش داده و به سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک می‌نماید. روغن زیتون همچنین منبع طبیعی ویتامین E و حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است ولی به علت تولید مواد شیمیایی که در روند حرارت دیدن آن اتفاق می افتد کارشناسان تغذیه سفارش می‌کنند گزینه سالمتری مثل روغن «کلزا» را که در فرانسه اغلب استفاده می‌گردد برای طبخ غذا جایگزین روغن زیتون کنید.

این روغن برای سرخ کردن ‌های ملایم مثلا برای سیب‌زمینی و سبزیجات گزینه خوبی است و جایگزینی مناسبی برای کره در غذاها است. این روغن در ماهیتابه به خوبی گرم می‌گردد و خطری برای سلامت بدن به همراه ندارد.

به گزارش تلگراف، کارشناسان برای تهیه غذاهای متفاوت، روغن‌های مختلفی را پیشنهاد می‌کنند. برای مثال برای غذاهایی که زیاد سرخ می‌شوند روغن نارگیل، برای سالاد روغن زیتون و برای پخت و پز با حرارت ملایم روغن کلزا و برای سالاد و انواع چاشنی‌ها، روغن کدو و روغن آووکادو را توصیه می‌نمایند.


نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور