صفحه اصلی اخبار
اخبار 5040
۹ دي ۱۳۹۳

 ضد آسم و سرطان بودن فلفل

ضد آسم و سرطان بودن فلفل

محمد اکبرزاده در بیان خواص فلفل بیان داشت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌های دستگاه تنفسی و ضد سرطان می باشد.

کدخبر:93100909

منبع:شفاف

تاریخ:93/10/09

 

 

 

محمد اکبرزاده تصریح کرد: ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است.

وی بیان داشت: فلفل گیاهی است علفی و یکساله که تا ارتفاع 60 سانتیمتر رشد می‌کند. برگ‌های این گیاه بیضی شکل، نوک تیز و به صورت منفرد بر روی ساقه قرار گرفته است. فلفل، یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها، با متوسط مصرف سرانه حدود 5 گرم در روز در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.

اکبرزاده به ترکیبات مهم فلفل سبز، اشاره و بیان داشت: فلفل دارای 5.1 درصد ترکیبات تند و سوزاننده به نام اولئورزین است. مهم ترین ترکیب اولئورزین به نام کاسپاایسین است که ساختمان فنلی دارد و بسیار تند و سوزاننده است. ترکیبات مهم دیگر فلفل شامل کاروتنوئید، ویتامینA و C و مقدار کمی اسانس است.

وی در ادامه اضافه کرد: فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است. این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته جلوگیری می‌کند. فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوی معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی ساری تصریح کرد: دانه های فلفل سبز یا قرمز ممکن است سمی باشند. مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسیب برساند، به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کرد.


نظر کاربران

شما هم می توانید نظرات خود را اینجا بیان کنید
نام :
ایمیل:
کد امنیتی :
متن نظر:

ورودکاربران
  • برای افزودن به علاقه مندی باید عضو سایت باشید !
  • ایمیل:*
  • کلمه عبور:*
  • کد امنیتی:*
  • فراموشی رمز عبور