کدخبر:9391726
منبع:مهر
تاریخ:17آذر1393
«سام سیفتون» نحوه پخت فسنجان را در پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز منتشر کرد.
وی ضمن اشاره به عکسی ارسالی یکی از ایرانیان که از فسنجان گرفته شده است، دستور پخت این غذای ایرانی را اینگونه توضیح می دهد: «ابتدا مرغ را با چاشنی فلفل و نمک، در روغن زیتون روی حرارت قرار داده تا زنگ آن طلایی شود.پس از آن گردو را 5 دقیقه حرارت داده و زمانی که به اندازه کافی خنک شد پوست آن را می گیریم.مرحله بعدی اضافه کردن رب انار و تنظیم مزه غذا با نمک و شکر است.حرارت دادن با شعله کم تا پخت غذا مرحله پایانی پخت فسنجان است.»
استفاده از مطالب سايت 5040 فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
نظر کاربران